Ale!
,

PANASONIC Porakone 18V sarja 2x 5Ah +T-LOC 2

399,00 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): EY74A3LJ2G32 Osastot: ,

PANASONIC Porakone 18V sarja 2x 5Ah +T-LOC 2.

  • Uusi mikro-ohjain
  • Harjaton moottori
  • Paino 2,0 kg akun kanssa (18V/5.0Ah)
  • LED-työvalo
  • Uusi kierteytystoiminto

Momentinsäädin helpottaa työskentelyä, ja varmistaa työssä edistymisen raskaammassakin kuormituksessa. Kierrosnopeus ja vääntömomentti ovat optimoitu nopeuttamaan työskentelyäsi. Laite säätää automaattisesti kierrosnopeuden pienemmälle kevyimmissä töissä ja korkeammalle, kun kuormitus kasvaa. Tämä mahdollistaa sopivan vääntömomentin ja kierrosnopeuden mihin tahansa tehtävään.

Istukkaleukoihin on juotettu volframi lisäkkeitä, mikä parantaa tarttumisvoimaa ja suojaa kulumiselta. Uusi innovatiivinen alumiinirunko tekee porakoneesta kevyen ja mukavan käyttää. Koneessa on LED-valo, jonka avulla työskentely on helpompaa hämärässä. Toimitus sisältää laturin ja 2 x 5.0Ah akkua. Toimitetaan T-LOC 2 Systainer-kantolaukussa.

Uusi kierteytystoiminto

Kätevä ja tarkka kierteytystoiminto kytkee pysähtymisen jälkeen peruutusvaihteen automaattisesti.

Mikä on OEM-numero?

OEM-numero on ajoneuvovalmistajan käyttämä varaosanumero. OEM-numero löytyy yleensä tuotteesta kaiverrettuna. Mikäli OEM-numero ei ole tiedossa, ota yhteyttä sähköpostilla, niin autamme sinua tarvitsemasi tuotteen löytämisessä. Tarvitsemme ajoneuvosi rekisterinumeron ja tiedon tarvitsemastasi tuotteesta.

Shopping Cart
Scroll to Top