Ale!
, ,

Ledwise Legend Gen2 Otsavalaisin

89,00 

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1700-AT782 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , ,
LEDWISE LEGEND Gen2 - Lämmin valkoinen valo.

Monitoimivalaisin tuottaa huiman 1500 lumenin todellisen valotehon (teoreettinen valoteho 2150lm). Uudistettu Ledwise Legend Gen2 on erittäin kompaktin kokoinen valaisin, joka on suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön ja on todellinen ammattilaisen työkalu. Uudistettu yksinkertainen käyttöjärjestelmä on helppo käyttää ja oikea valoteho löytyy jokaiseen käyttöön helposti. Aiempaan verrattuna 33% enemmän valotehoa pidemmällä paloajalla. 3500mAh akun huolehtiessa virran riittävyydestä. Valon lähteenä toimii Cree XHP 50.2 LED, värilämpönä 4000K.

Strobo ja SOS- moodit on karsittu kokonaan pois.

Valaisimen lataus on toteutettu tehokkaalla USB- magneettilataus pistokkeella, kuluvia tai irrotettavia osia ei ladattaessa ole ja lisäksi uuden laturin myötä korkkia ei tarvitse enää kääntää ladatessa.

Valaisimella on 5 vuoden takuu ja akulla yhden vuoden.

Pakkaus sisältää: Valaisin, 3500mAh akku suojapiirillä, USB- magneettilatausjohto, metallinen vyöklipsi, otsanauha, 2kpl vara o-rengasta, käyttöohje FI/EN/SV

Mitat: ⌀ 29.00 x 109.00mm
Paino: 52g
Lumenit: 2150 lm
Lumenit (mitattu): 1500 lm
Värilämpötila: 4000 K
Takuuaika (kk): 60 (vaatii rekisteröinnin)

Paino 0,1 kg (kilogramma)

Mikä on OEM-numero?

OEM-numero on ajoneuvovalmistajan käyttämä varaosanumero. OEM-numero löytyy yleensä tuotteesta kaiverrettuna. Mikäli OEM-numero ei ole tiedossa, ota yhteyttä sähköpostilla, niin autamme sinua tarvitsemasi tuotteen löytämisessä. Tarvitsemme ajoneuvosi rekisterinumeron ja tiedon tarvitsemastasi tuotteesta.

Shopping Cart
Scroll to Top